Post by ualmenotextio on Feb 8, 2022 22:05:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Square Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Square Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה אבני חן רבות ▞▞▞
▞▞▞ Square Bird 2022 version ▞▞▞
Square Bird নৈমিত্তিক kejk
משחק חמוד
לא הכי טוב אבל סבבה
עשו רק שלוש הרמות הראשונות, שהיו קצרות, ובסוף כל אחת היא שואלת אם אתה רוצה לצפות במודעה של מטבעות. אם אתה אומר לא, אתה צריך לצפות בשתי מודעות בכל מקרה ולא לקבל מטבעות! אותו דבר עם החייאה אם אתה מבלבל "צפה במודעה כדי להחיות?" "לא" "בסדר, הנה מודעה לא להחיות." נורא
זה כיף שגוזל זמן ו-98% מהפרסומות הן סופר מהירות
Mishnah Oholot 7:6 with KABBALAH - Sefaria
🌺🌺🌺🌺🙈🙉🙊🥀😘
אני אוהב את המשחק הזה מאוד! אני אוהב איך יש לזה רמות שונות ואתה יכול לשנות למפות שונות! אתה יכול גם לקנות עורות חדשים כמו ציפורי איש עטלף וכו'! במקומך, בהחלט הייתי מקבל את המשחק הזה! זה גם מאוד ממכר LOL!
משחק ממש כיךף אבל יש דיי הרבה פרסמות אבל בכל זואת ממליצה בחום
👍
פרסומות ארוכות באמת שאי אפשר לדלג עליהן. להסיר אותם זה מאוד יקר. אחרת, זה יהיה משחק ממש כיף. ויש משחקים לנייד בחוץ עם מודעות מהנות לחלוטין, כך שזה לא בלתי אפשרי.
זה ממש כיף לשחק נהניתי! הציפורים ממש חמודות! אבל אם יש לך הרבה יותר רקע כמו חלל, ליל כל הקדושים, גשם, כביש. ועיצוב חווה שונה (אזור בו הציפורים מסיימות את הטיולים שלו) שיהיה כל כך מגניב! אני מקווה שזה ישתדרג יותר בקרוב!!!!
יותר מדי תוספות ומכונאי "חום" הופכים את הרמות לקלות מדי
NH19JJ105 שם: "כיכר סוף" נירוסטה מסגרת שילוב שולחן משקל: 7. 4kg לשאת משקל: 40kg חומרים: Zingana/נירוסטה גודל: 83*40*40cm גודל אריזה:
יש לזה כל כך הרבה פרסומות. משחק מהנה אבל מודעה בכל רמה מעצבנת.
אולי עם קצת יותר מחשבה וכושר המצאה זה יהיה משחק טוב, אבל עד כה הוא נורא. מכניקת המשחק יכולה להיות טובה יותר כי לפעמים המשחק לא מגיב למרות שאני מקיש על המסך. הפרסומות גם שם כל הזמן מה שהופך את המשחק לבלתי ניתן לשחק. אני חושב שהמשחק הזה יכול היה להיות הרבה יותר טוב ממה שהוא.
כיף אבל כמות מטורפת של פרסומות. יש תוספת כמעט אחרי כל רמה.
אני אוהב שזה צריך להקיש כדי לקבל יותר בלוקים אבל זה די קשה כי אתה יכול למות
בסוף הרמה, הוא שואל אם אתה רוצה להמשיך או לצפות ולפרסם 100 מטבעות. אם תבחר להמשיך, אתה עדיין נאלץ לצפות במודעה, אך ללא המטבעות.
משחק וואו
משחק ממש מעולה אני אוהב את שולט בי באופן אישי הלוואי והיית יכול לקחת את הבלוק של אני כן ממליץ 👍
זה מבאס כי אתה הולך מהר מדי ובכל פעם שאני לוחץ על המסך הוא מציב שניים בכל פעם והפרסומות מטורפות אתה צריך פשוט לעשות משחקים בלי פרסומות ואז יהיו לך משחקים נהדרים כי אתה רק עושה פרסומות של משחקים אחרים אנשים אחרים יצרו במקום שלך
Square Bird ミニゲーム dde
כיף
קיף.מעוכ
אני אוהב את המשחק הזה כי יש לו סקינים של בוס והוא מאוד מאתגר
אני נותן לו 3 כוכבים כי זה קצת משעמם גם זה כיף אני חושב שזה משחק טוב כי זה כל כך כיף אבל מבוגרים לא ירצו לשחק כי זה נהיה משעמם אחרי ששיחקת כמו 6 סיבובים זה משחק ממש כיף אבל זה פשוט משחק ציפורים זה קל מדי צריך להיות הרבה יותר קשה מחקתי אותו כי זה משעמם גם כיף אבל כל כך קל מגיע לרמה גבוהה אבל בכל דרך להוריד רובלוקס גם חיפוש מילים על roblocks המשחק האהוב עליי הוא לאמץ אותי כי יש לי טרמפ חד קרן ועצלן מקבלים חיות מחמד
המשחק הזה נחמד. בפעמים הראשונות שאני משחק במשחק הזה זה מפתה, אבל ככל שמשחקים בו יותר ויותר, הוא נהיה משעמם. כלומר, אתה יכול להוסיף עוד כמה דברים, כמו שחקנים אמיתיים אחרים ולעשות מזה תחרות. ואז הזוכה מקבל משהו אחר מלבד העיצוב של הציפור או הלול/בית. אודה לכם אם תקחו את ההצעה הזו ותעדכנו את המשחק הזה.
Square Bird নৈমিত্তিক kejk
משחק הגון, קל ללמידה ומהנה אם אתה נהנה מהסוג הזה. הדירוג הנמוך נובע מכך שיש יותר זמן פרסום מזמן משחק. אם הייתי עושה את זה מלבד דבר מזדמן בזמן האזנה לספרי אודיו, הייתי מוחק את זה.
זה ממש כיף
משחק מהנה
מלא פרסומות. לא שווה לשחק.
המשחק הזה הוא באמת מאוד כיף, אין הרבה פרסומות ויש כל כך הרבה סקינים
יותר מדי תוספות, זה נורא כמה תוספות יש! המשחק אף פעם לא נעשה קשה יותר גם כן, הסקינים מטומטמים. לא ישחק, אפילו עבור אלף דולר!
Beat Racing:Car & EDM Muzică fhz
2020 רקמת אופנוע פנאי אופנוע גברים חיצוני קיץ רכיבה ג 'ינס ...
מודעה של 30 שניות אחרי כל רמה שאני צריך לפקח עליהן מספר לא מתאימות לילד בן ה-5 שלי. משחק מהנה אם אתה רוצה לשלם $3
לא
ה"משחק" הזה הוא קליקבייט. דרך להרבה מודעות שלא ניתן לדלג עליהן. לאחר כל מוות, הצעה לצפות במודעה כדי להמשיך.. הכה לא תודה והם מאלצים אותך לצפות במודעה בכל מקרה. מודעה בין כל רמה. אין כפתור x אחרי המודעות, מה שאומר שלפעמים אתה לוחץ על ההתקנה המטומטמת ופותח את חנות המשחקים. עבור כל רמה של 15 שניות, אתה מקבל 30 שניות של מודעות בלתי ניתנות לעצירה. כמו כן, אין גרסה לתשלום ללא פרסומות. הסרת ההתקנה לאחר 5 דקות של זמן משחק.
המשחק טוב אבל יש תוספת אחרי כל תור. הייתי אומר קבל את המשחק אם לא היה תוספת אחרי כל תור. אבל חוץ מזה זה משחק טוב.
זה עמוס בפרסומות של BS. והם גם עושים את הדבר הזה של BS עם מודעות שבהן הם אומרים "זה כל כך כיף!" או "זה יותר קשה ממה שזה נראה" או "רק 1% יכול לנצח את רמה 2!" אבל המשחק BS קל. אין צורה של "אתגר", רק רמות קצרות וטונות של מודעות BS שאי אפשר לדלג עליהן. אני חייב לומר שזה רעיון נהדר, אבל הוא פשוט נעשה בצורה מאוד לא נכונה. חבל על משחק כזה שהיה לו פוטנציאל להיות משחק גדול. והערה למפתחים: ההערות "החיוביות" הן מזויפות ומפרות את ReviewPolicy S3
אני אוהב את המשחק הזה כי אני לא יודע למה...אבל משהו שאני אוהב במשחק הזה הוא כשהביצים נסדקות בסוף..מכשפה מאוד מספקת