Post by ualmenotextio on Feb 8, 2022 22:08:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar xal artırır ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Bu, sevdiyim heyrətamiz oyundur, çox yaxşı hekayə xətti var və çox pula başa gəlmir ifritə bunun ən yaxşı hissəsidir əksər oyunlar bu oyunu oynamaq üçün bir sərvətə başa gəlir
Yaxşı olar yeqin
Pecat oyundu
Bu, ikinci dəfədir ki, rəy yazıram. Hesabımın niyə rss və qızıl üçün sıfırlandığını izah etməyə çalışdım. Deyirlər ki, bunun səbəbi Google Play-dən geri ödənişlərdir. Google play mənə qəbzlər və aydınlıq göndərdi ki, heç bir geri ödəniş yoxdur və onlar bunu niyə dediklərini bilmirlər. Bu oğurluğun bir növüdür. Mən kimisə tutduqda onlar mənə ümumi cavab verir və söhbət qutusunu bitirirlər. Məndə Google playdən pulun qaytarılmadığına dair sübut var. Ehtiyatlı olun!
Əsasında olan oyun olduqca ümidvericidir. Bununla belə, qazanmaq üçün ödəniş aspekti böyükdür. Ödəmək üçün hər şey sizin əlinizdədir. Mən bu oyuna 10 min avrodan çox pul xərcləyən və hələ də ən güclü olmayan insanlarla danışdım. Mən o insanlara yazığım gəlir, çünki bunun bir asılılıq olduğu aydındır. Özümü kəsməmişdən əvvəl özüm bir neçə yüz avro xərclədim. İndi hər şey ilbiz sürəti ilə hərəkət edir.
MouseBot ஆக்ஷன் hcc
Bu oyun iyrəncdir! Təkmilləşdirmə kimi görmək istədiyim bir şey oyun bildirişlərinin müddətini artırmaqdır, məsələn. mətn oyun zamanı ekranda görünür və yazılanları oxumaq şansınız olmadan yox olur. Komandir 17131659. Əla oyun üçün təşəkkür edirik uşaqlar. Mən bunu sevirəm!
Oyunu çox bəyəndim. İnsanların öz fərdi avatarını yükləyə bilməsi xoşuma gəlmədi. Dünyadakı bir neçə insan bunu çılpaq şəkillər üçün istifadə etdi, bu, həqiqətən iy verir, çünki gildiya üzvlərinin siyahısına baxanda avatarları görməli oluram. Şəkilləri bir neçə dəfə bildirmişəm, amma yenə də var. Beləliklə, mən çıxdım.
Bu günə qədər həqiqətən həzz alın. Yuxarı səviyyələr PvP-ni təşviq edir, ona görə də bu, sadəcə CPU-ya qarşı sağ qalma oyunu deyil. Əgər siz pvp-ni sevirsinizsə, qalın dəriyə sahibsinizsə və rəqiblərinizi taktikalarına görə qiymətləndirə bilirsinizsə, onda oyun əyləncəlidir. Əgər siz gecə yarısı başqa bir oyunçu sizi vurduqda ağlayan qar dənəciyi qammasınızsa, milyonlarla vəsait götürsəniz, uzaq durmalısınız.
İndiyə qədər əla oyun, lakin təkmilləşdirmələr baha başa gəlir və təkmilləşdirmə uzun çəkir, ona görə də ona 3 ulduz verirəm.
Düzgün xatırlayıramsa, çox yaxşı idi, amma üç gündür yeniləməyə çalışıram və heç bir uğur əldə etmirəm, oyunun özü rəqabətdən .01 faiz deyir, amma burada oyunda 50% tamamlanıb və bu, yeniləməyə cəhdin ikinci mərhələsidir, bəlkə də xəstədir. silin və yenidən quraşdırın, amma uhhhg bu o qədər də çətin deyil insanlar öz oyunlarınızı kompüterlərdə deyil, real mobil dwviceslərdə sınayırlar və onda insanların niyə əsəbləşdiyini görəcəksiniz.
İllərdir oynadığım ən yaxşı oyun. 332 qayda✌️
Yaxşı, bununla bağlı 3 problem var. 1. ELANLAR, əksər oyun reklamları kimi zibildir və sadəcə vaxt itkisidir. 2. OYUN OYUNU. Bu oyun sizdən səbr tələb edir və sizi saatlarla və saatlarla gözləməyə məcbur edir və irəliləyiş əldə etmək üçün gözləməli olduğunuz oyunu keçmək üçün heyvandan fərqli olaraq sadəcə immersion yoxdur və nəhayət 3. MIXRO TRANSACTION. OMG Mən bunu fərqli bir oyun üçün təklif üçün oynadım və bu, sadəcə olaraq 500000 dolları 5 real dollara almaq üçün yeməməyə davam edir.
Əsasən öğütücü və çoxlu "ödənişli oyun", lakin zövq aldığım və telefonumda saxladığım bir neçə oyundan biridir.
Bu tipli bir çox digər oyunlar kimi, "dərslik" həddən artıq əl ilə tutur, məhdudlaşdırır və uzun müddətdir, keçmək imkanı yoxdur. Bu kimi dərsliklərə qarşı şəxsi kinim var. Bu, mənim üçün o qədər narahat oldu ki, onu silməzdən əvvəl bəlkə də dörddə birini aldım. Dəyərinə görə, qrafika yaxşı idi. Çox oynamadığım üçün ona bir şübhə yaradacağam və 1 əvəzinə 2 ulduz verəcəm.
Super oyunye deyer
Çooooooox gəşəndi
çox şey etməlisən, səni board tərk etmir
Əyləncəli oyun, qazanmaq üçün ödəyin, bu resurs təsərrüfatı oyunudur, ən yaxşı oyunçuların ondan çox hesabı ola bilər və onları əkinçilik edə bilər. Bu döyüş oyunu olmalıdır, lakin siz müharibəyə gedirsiniz və döyüş gücünü tez itirirsiniz, onu geri qaytarmaq üçün yavaşsınız. Çoxlu pul xərcləməsəniz, qoşun qurmaq və təkmilləşdirmək üçün heç vaxt kifayət qədər resurslarınız olmayacaq. Bu, onu çətinləşdirir və çox asan bir oyunu oynamaq istəyənlər darıxdırıcıdır. Mən 4 ulduz verirəm, çünki bu, əla oyundur!
50 dünya, nick:CorLeoN,, oyunda müəyyən şəxslər var və oyun idarəçiləri onları dəstəkləyir, başqaları hırs yapıp para harcasın die, idarəçilər berbat və milletin haqqını yiyorlar, nə qədər emek versende para harcasanda adamlara yetişemezsin herifler torpilli
Çox pula yönəldilmiş (gözlənildiyi kimi), lakin indiyə qədər fəaliyyətlər və gözəl icma arasında gözəl müxtəlif oyun növləri.
Bu oyun oynamaq üçün peşəkar ödənişdir, lakin bir qəpik xərcləmədən oyundan həzz almaq üçün çoxlu imkanlar var. Maraqlı konsepsiyalar və oyunçunu hamının faydalanması üçün ittifaqlarla bir gildiyada birləşməyə təşviq edir. Oyun üçün yeni, lakin ümumi konsepsiya deyil, buna görə də bu oxşar səslənirsə, yəqin ki, belə bir oyun oynamısınız. Deyim ki, animasiya olduqca gözəldir.
Age of Z Origins:Tower Defense حکمت عملی bwlz
Oyun özlüyündə olduqca yaxşıdır. Lakin o, qeyri-sabitdir və tez-tez yüklənmir və ya yalnız telefonu yenidən başlatmaqla düzəldilə bilən bəzi nasazlıqlar var.
Nə etdiyimi bilirəm və ya xəritədə öldürmək üçün təcrübəm və ya bacarığım varsa, bunun necə işlədiyindən əmin deyiləm
əla👍👍
Sevdim.. Sadəcə videodan əlavə elədim ki, 1-ci şəxs hərəkəti var
Super 10 ulduz olsa onuda verirdim)
Əvvəlcə bu OYUNdan gözlədiyim şey deyildi, amma dərhal məni hopdurdu. Asan, lakin gərgin oyun. Bunu hələ çox dərindən araşdırmamışam, amma əminəm ki, artıq gördüklərimi nəzərə alsaq, Age of Z bir partlayış olacaq (heç bir söz oyunu nəzərdə tutulmayıb)!
Əyləncəli və zövqlü
Çox əyləncə üçün daha çox oyunçu lazımdır.
Tam super
Əla oyun, çox şey etmək və öyrənmək.
Çox gözəl oyun. Emeği keçən yönetime tşk edirəm.
Başlamaq üçün bir az yavaş, lakin oynamaq əyləncəlidir
Bu oyunu bəyənirəm, amma bəzi problemlər var ki, onu mükəmməl bir oyundan daha aşağı edir. 1, hekayənin olmaması, 15-ci səviyyədən sonra hekayə birdən dayandı 2, yoluxmuşların dialoqları darıxdırıcı və təkrarlanır 3, cəlbedici qızlara diqqət yetirmək oyunçuların diqqətini çəkmək üçün yaxşı bir hiylə deyil 4, detallara daha çox diqqət yetirilməlidir, nə var o yüklənən şəkil? Hündürdaban ayaqqabılı qız zombilərlə döyüşəcək?! Doğrudanmı??! 5, zombi ilə oyun bir az qorxulu olmalıdır, amma heç bir qorxulu heç nə yoxdur
Oyun cilalanmış, mürəkkəbdir və həzz almaq üçün çox şey var. Qalib gəlmək ağır maaşdır, baxmayaraq ki, həqiqətən çox çalışsanız, pulsuz oyunçu kimi rəqabət apara bilərsiniz, ancaq həmişəlik zəif olacaqsınız. Yeni serverdə ilk 6 ay əyləncəli və həyəcanlıdır, lakin bundan sonra oyunçu bazası azalır və hadisələr və oyun inanılmaz dərəcədə monotonlaşır. Bir ildən sonra çox az oyunçu qalır və serverinizdə irəliləyiş və ya oynamağa davam etmək üçün çox səbəb yoxdur. İnsanlar sadəcə tərəqqilərini tərk edir və yeni serverə qoşulurlar.
Oyunda səhv var
Çox gözəl oyundu