Post by ualmenotextio on Feb 8, 2022 22:17:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mai mult stamina hack ▞▞▞
▞▞▞ Ice Skating Ballerina 2022 version ▞▞▞
Îmi place atât de mult acest joc încât, când eram liber, eram ocupat doar cu acest joc în acest joc, putem alege o țară și o iubesc pe Belle, chiar și eu sunt și dansatoare de balet, așa că este bine să dansez cu ghiciți jocul și pot. învață-mi elevii atât de multe în atâția pași noi, așa că sunt foarte fericit că am acest joc. Mulțumesc că ai creat acest joc
Îmi place. Îmi place acest joc, este atât de frumos, dar unele sunt lacăt și mici bug-uri
jocul asta este atat de misto
Mai multe lucruri ar trebui să fie gratuite
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulācijas spēles rnov
Mi-a Plăcut De La Prima încercare 💝😍 ♥ ️💖💗💓💞💕❤🧡💛💚💙💜❣💘 Cred CA Îi Trebuie 10000000 De👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑 👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑. 👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑
imi place foarte mult jocul. a fost destul de realist pentru un joc Coco Plays. pentru tot ce am jucat, iubesc jocul, este o evaluare de cinci stele pentru mine! Continuați să lucrați bine Coco Play!!
Acest joc este cel mai bun, dar proprietarul ar trebui să deblocheze mai multe lucruri
Tot aceeași problemă cu ceilalți, dar e cool
Iubesc ACEST JOC. Mă joc de când aveam 4 ani, dar de când l-am descărcat, a avut probleme, vă rog să remediați asta🙏🤞
joc bakwas. atât de multe lucruri nu sunt deblocate. si atatea reclame.
Este drăguț jocul!🤗După opinia mea,acest joc e drăguț, dar nu-mi place că tot îmi aparține reclame desi eu nu am apăsat pe o haină sau să tragă la care să o primesc vizionare o reclama(Asta e unu la mâna)Hainele sunt urate(după gustul meu)si sunt o mie de haine pe care trebuie să dai bani.Nu spun ca jocul e oribil sau tra la la,dar asta e parerea mea.Imi pare rau daca v-am jignit jocul,dar repet, asta e parerea mea.Mie imi plac jocurile de la cocoplay, dar asta si inca unul,parca au fost mai rele.
Este destul de plăcut și îl joc cu cele 2 surori mai mici ale mele și uneori mama ne privește cum ne jucăm, așa că e foarte prietenos, imaginile pe care le arată te-ar dezamăgi puțin din cauza felului în care arată.
este atât de distractiv! dar sunt atât de multe lucruri pe acest joc pe care vreau să le fac, dar trebuie să plătesc 😭, este ridicol 😡
E bun da nu e fain ca mall girls
Are nevoie de mai multe lucruri gratuite
Super frumos, dar trebuie să mai dai niște rujuri, farduri de obraz etc
Aș fi dat 0 stele, dar trebuie să evaluăm cel puțin 1 stea. Acest joc este cel mai rău 1. se închide tot timpul!!!!!! 2.atât de multe reclame!!! Va recomand sa nu descarcati acest joc!!!!
E tare dar daca accesorii si cladirile nu ar fi pe bani adevarati ar fi si mai tare. Ar fi cel mai tare joc. Dar oricum e super
Este foarte distractiv, dar lent de descărcat!! Este nevoie de 2 zile întregi pentru a descărca
Foarte tare a-mi place tare al ador
Mi-a luat cam o oră să descarc, de aceea îi dau acestei aplicații un 3. Îmi place toată îmbrăcămintea și patinajul
Practic nu primești nimic dacă nu îl cumperi.
Multe lucruri arata oricum frumos joc, dar nu excelent, ai vizitat jocul Hollywood story, un astfel de joc super super mulțumesc
Ce mai frumos joc
Este un joc Spider-Man care le arată copiilor cum să patineze și să patineze pe gheață. Este un joc atât de distractiv încât să-ți faci părul și unghiile și alte lucruri. Îmi place atât de mult acest joc.
Este atât de distractiv pentru copii, de parcă dacă există vis, acest joc vă permite să vedeți toate săriturile și învârtirile pe care le puteți face în viața reală, chiar și băieții pot patina și asta este adevărat că fac în viața reală, așa că cu siguranță cred că este un lucru bun. joc pentru toți oamenii.
Este groaznic până acum. Jocul nici nu se va deschide.
Ice Skating Ballerina Hry na hrdinov tbi
Este super tare jocul acesta! 😘😘😘😘😘😘😘
Atâtea reclame!!!!
Jocul este în mod natural distractiv, dar este destul de strălucitor uneori și am observat că are dificultăți de încărcare în orice moment, dar în general este de bună calitate. 👍👍
Acest joc este grozav, dar are nevoie de mai multe lucruri gratuite, nu are spa, spital, imagine ar trebui să încerce să funcționeze
Ceea ce se arată în videoclip sau fotografii este cu adevărat fals. Și la nivel ca spa și etc sunt necesare pentru a plăti bani reali?😌🤔🤔🙄 😠😠😡😡📟🗿
Urăsc când rochiile, machiajul și altele sunt blocate. Vreau să fie gratuit
Imi place jocul asta!!! E atât de cool!
aceste jocuri sunt UIMINO😍😍💞❤. NU-MI PASĂ DACA UNELE DINTRE CELE DIN JOCURI SUNT BLOCATE. îl poți cumpăra în continuare când ai mai mulți bani. ORUM ȚI VA LOOOOOVVVVE, DAR VA ROG VA ROG VA ROG VA ROG DATI ACESTEI 5 STELE. VREAU DOAR SA JUCAT ACEASTA. ASTA îmi face mintea să explodeze. LA REVĂ VĂ URĂ TOȚI, dar nu pe cei care îl urăsc. SUNT DEEEEAAAAD☠☠☠☠☠☠☠☠
Un joc cu adevărat elegant și remarcabil!
Sunt ok, dar de ceva vreme mobilul este agățat, așa că doar acest joc este ok, dar toate hainele de machiaj sunt frumoase 🙎👏👏
E super nu ma plictisesc niciodata
Este foarte frumos jocul miar fi plăcut foarte mult dacă nu am fi trebuit să ascultăm videuri pentru haine, și nu ar fi lacăt la unele haine, și arfi toate pe gratis.
Îmi place asta. Joc. Este. Asa de. Cool 😎 Mulțumesc mult pentru tot
Nu prea mi-a plăcut pentru că trebuie să plătești cu bani unele haine așa ca va rog să faci cumva casa nu plătim cu bani adevărați ci cu bani din joc. Așa ca joc este super
calitatea nu este atât de bună și pentru majoritatea lucrurilor trebuie să plătiți
Nu-mi place asta pentru că sunt 99% lucruri care sunt blocate. Am 11 ani și sunt mulți copii care se plâng așa că vă rog să nu luați bani pentru a debloca rochiile etc.
Ice Skating Ballerina பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் jtn
Această aplicație este cea mai lentă aplicație din Play Store, dar este minunată, dar am câteva îndoieli că vreau ca această aplicație să fie rapidă, lucrurile sunt cu adevărat blocate și vreau niște aplicații educate sau educaționale