Post by ualmenotextio on Feb 8, 2022 22:20:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Catapult Quest ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Catapult Quest IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri glitch cristale ▞▞▞
▞▞▞ Catapult Quest 2022 version ▞▞▞
Este o modalitate destul de bună de a-ți petrece timpul. Ușor de jucat, iar reclamele nu sunt enervante
Este un joc bun pe care copilul meu îl joacă și m-a învățat câteva mișcări. Nu mă deranjează reclamele, dar femeile pe jumătate goale din reclame s-ar putea opri. FĂRUL MEU DE 3 ANI SE JOACĂ ASTA!!!
Nicio modalitate de a scăpa de reclame. Este un joc simplu care nu valorează mai mult de 10 dolari o dată... În cel mai bun caz. Dezinstalat.
Tocmai am încărcat acest joc și până acum un joc bun. Încă trebuie să-l joc mai mult tu.
Motivul pentru care am dat aceste 2 stele este pentru că nu sunt suficiente maimuțe și prea multe niveluri, de asemenea, atunci când jocul introduce o maimuță nouă, nu ne arată de ce este utilă maimuța. Cred că ar trebui să existe o etapă care să ne arate care este utilitatea noilor maimuțe. De asemenea, mă gândesc că ar trebui să adăugați o maimuță uriașă, o maimuță care aruncă ceva în clădiri, o maimuță care îngheață cărămizile, astfel încât să fie mai ușor să distrugă o maimuță care explodează la contact. Puteți folosi ideile.
Acest joc deține fără îndoială recordul pentru cele mai multe reclame! Este ca o aplicație pentru reclame! Am dezinstalat această bucată de gunoi
Joc frumos cu control simplu
Foarte bun joc ca Angry Brid, dar mai adaugă niște pasăre, te rog
Prea prea prea prea multe reclame. De aceea am dezinstalat.
Distracție grozavă ucigașă și, cel mai bine, poți juca offline/Fără Wi-Fi Nicio problemă. juca pe!!!!
Revino după ce mă joc un timp!! Prea devreme!!!
Foarte frumos jocul 😊😊Mi-a plăcut foarte mult asta
Am jucat acest joc când am 7 ani și acum am 16 este un joc de urs care îmi amintește de copilăria mea, dar problema este că reclamele, apropo, dau 5 stele din cauza dragostei mele din copilărie și a amintirilor atașate de la asta. joc . Sunt total iubitor, dependent....
Superrrrr
קווסטולט קווסט ארקייד gfba
Love Balls Bulmaca clnx
Este un joc grozav și îmi amintește de păsările furia, trebuie să te gândești înainte de a te lansa. Rw
Catapult Quest Arcade delm
Cel care este cel mai bun prieten👭 acesta este soțul meu👨 este așa să încep soțul meu este o vrei tot timpul pe care îl văd❤❤
Îmi place acest joc. Te poți juca cu ore și nu te plictisești niciodată. Dacă nu mă crezi, instalează aplicația și poți vedea cât de mult ți-a plăcut această aplicație.😀😀😀😀😀😀
O clonă, mai mult sau mai puțin, de păsări furioase fără păsări, deficiență în creștere, zgomote batjocoritoare sau interesul meu de a continua să joc... Ar trebui să fie bună pentru copiii mici, muzica de fundal îi poate atrage, iar jocul este ușor deci câștigător fără efort sau îndemânare pare să se încadreze direct în spirala descendentă actuală a sistemului educațional și așteptările ca copiii să își atingă obiectivele prin efort sau realizări de orice fel...
Acest joc este foarte rău, este doar pierdere de timp
Mare distracție și întotdeauna provocatoare. Întregii mele familii îi place să joace asta. 5 stele!
Mintea plictisitor de plictisitoare.
NU-MI VINE SĂ CRED! Iubesc acest joc atât de multe niveluri, devine din ce în ce mai greu😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 l-aș recomanda cu desăvârșire dacă nu-ți place, până când nu găsesc că acesta este în regulă 💓 💓💓💓💓💓💓💓💓💓 continuați treaba bună💓💓💓💓💓💓💓💓😘😍😍💓💓😍😍💓💓
Acest joc este ca un angry birds, acest joc grafic este un joc bun și bun pentru Android DAR când ajung la nivelul 312 sunt aproape de acest joc, a doua zi deschid acest joc. Primesc 2 stele și 3 stele la diferite niveluri, dar când deschid acest joc a doua zi, văd doar o stea la toate nivelurile. Așa că vă rog 🙏 rezolvați această problemă...
îmi place acest joc
Este distractiv, dar nu-mi plac aplicațiile când joc
Prea multe reclame
Să te distrezi doar făcând maimuțe. Mulțumiri!
Prea mult ca ANGRY BIRDS..
Dacă puneți (reclame de dorințe la orice joc👇) mi-ați plătit dorința pentru telefoanele pe care nu le-am primit niciodată, china operațională înșelătorie, comandați o cameră și obțineți o cameră din lemn, iar paypal doar le semnalează și încă sunteți retrăit de fondul dvs.
Distractive
Acest joc are niște coduri ieftine, cum ar fi când măresc ecranul, boxex care ies din ecran; ele explodează automat
URĂCĂ CĂ UN MINUT ESTE TREBUIE O LOCATĂ PENTRU A DISTRUGERE O CUTIE, APOI 5 SHOTURI BS! Obișnuiam să creadă că a fost o greșeală, dar NU! BS