Post by ualmenotextio on Feb 8, 2022 22:33:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz primogemləri aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Scary Stranger 3D 2022 version ▞▞▞
Criminal Case Petualangan pil
Eladi bir soznen
Mən bu oyunu sevirəm, amma bir şey istədikdə, o, satın alınmır və bütün oyun sizin sayənizdə bu oyunu kimin hazırladı Mən qorxulu qəribi sevirəm və bu da gülməli 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Əla oyun... Amma düşünürəm ki, hər səviyyədə planı keçmək üçün bir az pulsuz iz və ya ipucu olmalıdır. Düşünürəm ki, köhnə yeniləmə bundan daha yaxşı idi.
Bu oyunun cəmi 12 səviyyəsi var, buna görə də pis deyil, amma zəhmət olmasa daha çox səviyyə reklam edin, ona görə də mən yalnız 1 ulduz verirəm 👎👎👎
Scary Stranger 3D असल की नकल वाले गेम afv
Bu oyun asandır, lakin 12-ci mərhələ çox çətindir 😡😡😡
Nəzarətlər hamar deyil
Scary Stranger 3D จำลองสถานการณ์ hbs
Scary Stranger 3D is a First-person Horror and Single-player Survival Simulation offered by Z and K Games for Mobile Devices, such as Android and iOS.
Pis oyundur
Bu oyun çox maraqlı oyundur. və difical bu oyunu xoşlayıram 😀😀 səviyyə 1 məşq və 2 qoriladır
Super
Bu oyunun almaq üçün çoxlu əşyaları var, amma mən bu oyunun peşəkar oyunçusuyam, ulduzları və enerji qutularını xoşlayıram
Bunu bəyənirəm, amma cənab qəzəbli hasardan çıxa bilir, ona görə də cəmi 3 ulduz qiymətləndirirəm
Bu oyun ən yaxşısıdır, yeniləməni çox bəyənirəm, çünki oyunda çox maraqlı səviyyələr var ki, cənab qəzəbli mənimlə qarışa biləcəyini düşünürsən, oğlan, çox gülməli 😂🤣 qrafika çox gözəldir və idarəetmələr hamardır, ona görə də onu qiymətləndirirəm 5 ulduz əla iş 👍
Yaxşı proqram .. Amma biz zəngi çalanda hər dəfə buna məhəl qoymur, amma qorxudan müəllim zəngi çalanda aşağı enib bizi tutmağa çalışır, xahiş edirəm bu problemi həll edin..
Bu olduqca əyləncəli idi! Mən sadəcə daha çox səviyyənin olmasını arzulayıram, amma qrafika əla olduğu üçün 3D oyun istəyirsinizsə bu oyunu tövsiyə edirəm!!!
Bu oyunu oynadıqca adamın əli əsir.
Scary Stranger 3D | New Update New Levels | GamePlay Walkthrough Part 15 ( iOS, Android ) Scary Stranger 3D Wlkthrough Playlist
Pisdi gec yüklənir amma maraqlıdı
Əla 💣 😂😁🇦🇿
çox gözəl oyundur ən həsəndi 12-ci leveldir
Yaxşı və maraqlı oyundur mən onu çox sevirəm amma bir problem var ki, oyun çox MB tutur və onu yükləmək asan deyil, yükləmək üçün çox vaxt lazımdır, bəlkə də 1 saat, amma yaxşı bir oyundur
Oyuna söz ola bilməz yükləmişdim sildim 4 ulduz verməyimin səbəbi olması oyun tam 1 saata yükləndi yəni coz geç ayfon telefonlarda tez yüklənməlidir. Ama bunda o qədər keç yükləndiki ona görədə 4 ulduz hələdə yüklənir.😴😴😴gəldiye bunun yüklənməyinlə🤣🤣🤣
çox darıxdırıcı oyun sizə əşyanı götürməli olduğumuz yerləri və əşyanı bütün yolu tərk etməli olduğumuz yerləri izah edir
Bu oyun gözəldir amma bu oyunda sienctist və bundan sonra tezliklə gələcək səviyyə açılmır mən o səviyyələri necə aça bilərəm
Mən indi qururam görürəm necə oyundu məncə əla oyuna baxıram
Scary Stranger 3D असल की नकल वाले गेम afv
Yükləmək üçün Mbs nedded yüksəkdir
Yavaş olanda və səviyyəm çox olmayanda hər dəfə reklam görmək məcburiyyətindəyəm ona görə belə... Bağışlayın🙄🙄🙄
Scary Stranger 3D Mô phỏng algb
Bob always gets mischievous when he comes across strangers. An old man moved near his house. Rumor has it that he was a school teacher once. It's been...
Yaxşı oyun amma bəzi problemlər var yeni yeniləməyə ehtiyacım var
️TikTok: https://w Doraemon Live Wallpaper 3 free download - 3D Live Snooker Winter ... He's also rather scary if his Berserk Button is pushed too hard,
Mən bu oyunu əylənmək üçün sevirəm. Pulsuz rejimi olmadığı üçün 2 ulduz qalıb.
Scary Stranger 3D Mô phỏng algb