Post by ualmenotextio on Feb 8, 2022 22:42:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tomb of the Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tomb of the Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מגבירים את הסיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Tomb of the Mask 2022 version ▞▞▞
בהתחלה זה היה בסדר, המשחקיות משעשעת במקצת, אבל מתייששת לאחר זמן מה. אבל מה שהופך את המשחק הזה לבלתי ניתן לשחק הוא חמדנות המפתחים. אתה מקבל רק 5 אנרגיה אם אתה משחק בחינם וזה לוקח שעות להיטען. מודעות צצות כל 2-3 דקות, ולרוב אי אפשר לדלג עליהן. אתה גם מקבל חלונות קופצים קבועים במשחק כדי לקנות אנרגיה בלתי מוגבלת, או כדי להסיר מודעות. אז רוב המשחק הוא רק מפתחים מעצבנים
אה, מפריע לך מאוד בקשר ל-premiem (איות האשפה) ואני לא אוהב את מכונאי האנרגיה.
Tomb of the Mask Akcijske igre rks
Tomb of the Mask: Color 4+. Playgendary Limited. מס׳ 124 ב-משחקי פאזל. 4.2 • 964 דירוגים. ללא תשלום; ניתן לבצע רכישות בתוך היישום
כל דקה יש פרסומת.
אין מספיק שלבים בגלל זה מחקתי
טוב רצח 💪🖤
משחק סבבה
Mask,
משחק ממש כיף, יכול להיות מאוד קשה אבל יש לו גם רמות פשוטות ומהנות. גם לא הרבה פרסומות. משחק מדהים מאוד.
האם יש דרך ליצור רמות? ראיתי את זה במודעה אבל לא ראיתי את זה במשחק ריאל
משחק גרועכל יש רק חמש פסילות וכל רגע פרסומת מציעה לא להיכנס לזה
המיסחק אצמו בסדר אבל גם משאמם
הוא קצת משעמם
האמת, המשחק הזה היה טוב מאוד לפני כן, אבל אז עם כמות הפרסומות שיש לו עכשיו, המשחק המהנה הזה הפך לסתם כסף, עדיין נותן לו 2 כוכבים כי זה משחק טוב, אבל המודעות והמנוי bs פשוט נראה פלילי למשחק שהיה פעם טוב.
כיףףףףףף
זה משחק הילדות שלי!!!!!
הכל פרסומות לא כיף
אני ממליץ ב100% על המשחק הזה. זהו משחק לא מקוון בחינם, לשחקן יחיד ומשעשע ומהנה למשפחה.
כל שניה יש פרסומת והמשחק עצמו משעמם טילים
משחק מדהים יש כמה רמות קשות אבל זה כיף כשאתה מתחיל לחשוב ולנסות שיטות שונות כדי לנסות לעבור את השלב אז 10 מתוך 10 ממליצים בחום על המשחק הזה
[ENGPAL]%22_3867261_להורדה_ · %22[XBOX] Jaws Unleashed [RUSENGMIX]%22_3893490_להורדה_
נחמד
המשחק הזה כל כך מהנה, יש לו כמה תוספות אבל מה שאני חושב שהחלק הכי טוב זה שאתה לא צריך wifi וזה מה שאני חושב שהופך את המשחק הזה לכל כך מהנה
משחק מצוין אומר שהוא ממשיך לומר שקבר המסכה נעצר יעניק לו 5 כוכבים אם תתקן את זה.
אוהב את מראה הרטרו🥰. שוטף אותי ממשחקי הארקייד שנהגתי לשחק🎮!
מרגיע ושימושי לאימון מיומנויות
סבבה יחסית
משחק מעניין וכיף לשחק אבל מפתחים מתמקדים בעשיית כסף. ממשק, כפתורים, מודעות, כולם נועדו לגרום לך להוציא כסף וזה מזכיר לך את זה בכל רמה.
Tomb of the Mask Akcijske igre rks
סבבה לבינתיים
המשחק הזה מטורף
Blocky Car Racer - racing game Karera rct
יש יותר מדי תוספות, כל כך גרוע שאחד הכוכבים נעלם אחרי ההוספה! בבקשה למטה למטה את התוספות- T^T
ניהול שכל שבוע גובים ממני כסף עבור המשחק ולא שמתי לב בכלל. כל שבוע 28 שקל על "מנוי" למשחק. משחק עולה כסף כל שבוע. זאת גניבה. שימו לב אם גם אתם גובים כסף בלי שתרגישו.
וואו אפליקציה מדהימה
كتتير حبيتاا بنسحكم في كتير كتير كيوووت لان فياا اكشن كتير بحبكوووون لبنااان😋,
מגניב מאתגר ומהנה (בהחלט שווה לשחק)
שנן לי для Андроид - скачать APK
כימעט כולם במישפחה שלי משחקים במישחק הזה
iOS 10.0 ומעלה; תאימות: מתאים עבור: גילאי 12 ומעלה
אנגלית-צרפתית תרגום:: death mask :: מילון - French English ...
טומב ריידר (סדרת משחקים) - האנציקלופדיה היהודית
אני ממליץ בחום על המשחק הזה הוא ממש כיף וממכר, יש רק פרסומות רבות.
זה משחק ממש כיפי וחבל שלפעמים ההסכמה המטופשת שמופיעה בחלק התחתון של המסך לא היה אכפת לי אבל זה גורם למשחק לא לעבוד אני צריך להחליק בערך 50 פעם רק כדי לזוז פעם אחת עם התוספת על המסך
אוקיי, במקור נתתי לזה 4 כוכבים כי אני לא אוהב את הנחשים, אבל המודעות הקופצות הן איומות, הן צצות משום מקום ובדרך כלל מרמות אותך ללחוץ על כפתור ה"קנייה". כל הזמן אתה צריך לראות פרסומת לכל דבר, כדי לקבל חיים, לפני ואחרי המשחק, כשנכנסים למשחק, בשביל חזה! לפעמים במהלך המשחק, למרות זאת, זה משחק מהנה.
המשחק טוב אבל החוויה איומה, יש הרבה פרסומות, מסך מלא אחד כל 2 רמות, אחד תמיד על המסך, כל שלב שאתה מסיים זה מנחה אותך לצפות בסרטון או לשתף באינסטגרם, בכל פעם שאתה מתחיל את המשחק הוא מנסה להתקין שירות או יישום אחר. מעולם לא ראיתי עוד משחק עם חוויה כל כך פולשנית כמו זה. המפתחים בטח כל כך חמדנים שזה הרס את המשחק.
נהניתי מהמשחק בכללותו, ואני יודע שהכנסות ממודעות חשובות להכנסה, אבל וואו היו הרבה פרסומות. הגעתי לרמה שבע לפני שנמאס לי מפרסומות שמופיעות כל תשעים שניות.
בסדר לא הייתי אומר כיף מאוד
אני אוהב את המשחק אבל אני שונא את הפרסומות