(Android/iOS) Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim nulaužti pinigus
Mar 6, 2022 20:36:42 GMT
Post by psalimapurun on Mar 6, 2022 20:36:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužti pinigus ▞▞▞
▞▞▞ Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim 2022 version ▞▞▞
ne tarp mūsų
Gražus žaidimas!! Na kaip įprasta pigūs rubinai. Aš neprieštarauju mokėti, bet jei bus pigiau, galiu sumokėti..... Taip pat tiems, kurie skundžiasi, reikia mokėti rubinus ir bilietą, kad gerai žaisti, tai buvo jų verslas ar rinkodara... Normalu, kad jie perka programėlę apie tai.Aš suprantu, jei tai buvo šiek tiek brangus už rubinus, bet jei kalbėti apie tai, "kam" reikia rubinų? Taip, nes ta verslo rinkodara... Nekaltink jų.. aš tai gerbiu... Tik prizai man šiek tiek brangūs. Geros dienos 👍🏻
Geras žaidimas tęskite darbą genijus, įskaitant Japonijos studiją
Tai geriau nei Shisha - pasiklydusios sielos. Jūsų žaidimai visada geri. Verta laukti, bet per sunku laukti nuostabių žaidimų. Ačiū
Šios istorijos siužetas man labai patiko
Puiku
Mokėkite, kad gautumėte rubinų, rimtai Vietoj to galite įdėti skelbimus, kad gautumėte juos kaip kitus žinomus žaidimus
Man patinka šis žaidimas, nes jis šaunus, nuostabus ir mielas, ir norėčiau, kad galėčiau grįžti į praeitį.
Tobulumas
Nuviliantis. Tai tik kvailas p2w žaidimas, kuriame reikia mokėti už kiekvieną norimą pasirinkimą, monetos deimantams uždirbti yra šiukšlės ir dar daugiau. Sėkmės, ką tik praradote gerbėją. Daugiau nežaisiu, jei galiu – iš tikrųjų ne, daugiau to neliesčiau.
Jei pasirinkimui nėra rubinų, aš tikrai duosiu 5 žvaigždutes
Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim הדמיה fhm
Vienas žodis, nuostabu
Taigi... Ašarų trūkčiojimo tipo žaidimas. Nežinau kodėl, bet šis žaidimas mane nuolat traukia iš vietos. Priimant sprendimus ir dalykus. Ačiū už šį žaidimą! 😭 Tai nuostabus žaidimas. Norėčiau žaisti daugiau tokio tipo žaidimų.
Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim Simulatsioonmängud gzr
PRIPRAGAVIMAS PRIPRAGAVIMAS!!!!!!!!!!!!!
Šis žaidimas per daug akivaizdus, mokėkite brangakmeniais, tada eisite geriausiu keliu, tai viskas
Švaistau laiką laukdamas bilietų ir rubinų
Manau, kad ši man labiausiai patinka, aš supratau, kad tai buvo priekabiautojas, bet jame buvo tiek daug posūkių, kad iki galo nenusiteikiau pozityviai
Dar nežaidžiau, bet tikiu, kad tai geras
Wd
Nuostabus žaidimas. Patiko
Tai buvo įdomus žaidimas. Vienintelis dalykas, kuris man nepatiko, buvo labai šlifuoti brangakmenius
Graži
Tai vienas iš mano pirmųjų pasimatymų sim, kurį kada nors žaidžiau, ir maniau, kad toks žaidimas buvo nuobodus, bet iš tikrųjų tai buvo gana šaunu. Noriu skirti 4 žvaigždutes dėl deimantų, kuriuos taip sunku gauti, bet aš uždirbau penkias žvaigždutes, nes istorija yra tokia. šaunu ir įdomu, aš žaidžiau šį žaidimą jau 2 valandas, ką tik atsisiunčiau prieš kurį laiką, negaliu nustoti jį žaisti, todėl net negaliu laukti, kol atsisiunčiami ištekliai, kai baigsite vieną seriją, aš tiesiog noriu žaisti.Geras žaidimas. Dar nebaigiau, bet galiu įsitikinti, kad apgavikas tarp kelnaičių yra viceprezidentė, dar žinoma kaip „Kou“, nes ji taip pat turi pyktį pagrindiniam veikėjui, o dėl reputacijos jai bus mažiau įtartina, kad ji bus įtariama apsimetėle. 6 kelnaitės, kurios buvo pavogtos iš Skeldo spintelių. *Kou buvo išmestas* *Kou nebuvo apsimetėlis* MC: Bruh..
Buvo smagu ir niūru
Taip ir toliau, nepasiduok ☺️ Šie žaidimai gerėja.
Gal tik demonas?
😠😠😡😡
Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim Симуляторы ddc
Geras žaidimas 👍 Įspūdinga istorija
Žaisti labai smagu ir tai geriausia iš visų kitų istorijų, nes ši yra tokia kūrybinga ir labai ilga, todėl ačiū, kad tai sukūrėte, nes tai verčia mane daryti dalykus, kai man nuobodu. Tai mane džiugina, todėl, jei skaitai, atsisiųskite jį dabar, nes tai geriau, nei manote.
Šis žaidimas mane beveik nuliūdina 😭😢
Gerai, Genius išgirsk mane. Žinau, kad jūs to nedarote turėdami galvoje kitas serijas, bet manau, kad galite pasiimti gerą RWBY, jei tik patartumėte, kad jums to daryti nereikia
Nuostabus žaidimas
Dar 5 man
Vienintelis dalykas, kuris man nepatiko žaidime, yra aukščiausios kokybės pasirinkimas, turiu galvoje, kad tuos rubininius daiktus galite įdėti kur nors kitur ir nepriversti žaidėjų išvykti, ir tai nėra 1 žvaigždutė, nes rubinus galima gauti ne tik sumokėjus, bet ir taip pat keistis į rubinus su taškais, bet aš nekenčiu žaidimų su tokiomis funkcijomis
Šis žaidimas tikrai geras, bet problema ta, kad turime laukti bilieto 2 ar 3 valandas
Malonu
LABAI LIŪDA. TAIP DRAMATIKA. TAIP ĮTAMINGA! TAI ŠEIDRUOTAS! Nors jūsų personažas Makiko atrodo kaip mergina Rikka iš Meilės, Chunibyo ir kitų kliedesių. Ar tai klaida ar tyčia?Bet kokiu atveju, MYLIU MAKIKIO PABAIGOS. Norėčiau, kad mano gyvenimas būtų kaip jos...
Omg, tęsk, man tai patinka. Kad ir ką paskelbtumėte, aš tikrai žaisiu.
Šis bus toks geras, kad laukiu, kol galėsiu žaisti, taip ir toliau, tikėkimės, kad netrukus pasirodys kitas
Best Fiends - Match 3 Puzzles Vabaajamängud npu
Veikėjų kalbėjimo būdas yra šiek tiek keistas ir nelabai tikėtinas, tačiau nepaisant to, šiame žaidime yra geriausias LIs pasirinkimas, kokį aš kada nors mačiau „Genius VN“. Jei dialogas būtų šiek tiek natūralesnis, manau, jis būtų vertas 4 žvaigždučių, bet žmonės LI yra puikūs!