(Android/iOS) The Inner World - The Last Wind Monk sonsuz kristaller kesmek
Mar 6, 2022 21:14:06 GMT
Post by psalimapurun on Mar 6, 2022 21:14:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Inner World - The Last Wind Monk ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Inner World - The Last Wind Monk IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz kristaller kesmek ▞▞▞
▞▞▞ The Inner World - The Last Wind Monk 2022 version ▞▞▞
Çok iyi yazılmış ve eğlenceli bir oyun. Muhtemelen ilk 5'imde, ki bu da bir şeyler söylüyor. Ve başka bir uygulamaya geçerseniz veya ilkinde olduğu gibi ana ekrana basarsanız durmuyor, bu yüzden bu gerçekten yardımcı oluyor. Uygunsuz bir şaka vardı, ama bunun dışında evrensel olarak eğlenceli bir oyun! İpucu sistemi de harika; Çözümün tamamı verilmeden biraz dürtmeyi seviyorum. Keşke daha fazla oyun bunu yapsaydı!
İlk oyuna girdim. Ne yazık ki bu oyun, ekran kesildiği için oynanamaz. Sorun çözüldüğünde bu puanı yükselteceğim.
Çok eğlenceli ve güzel bir oyun! Ayrıca kontroller diğer oyuna göre daha iyi. Onu sevdim!
Merhaba arkadaşlar, oyun One Plus 5T ile uyumlu değil (düzenleme: ikisi de Oneplus 7T Pro ile). Ekrana sığmadığı için çantadaki menüye ve öğelere erişemiyorum. Oyunu seviyorum ve bir öncekini oynadım.Derecelendirme sadece bu ekran sorunu ile ilgilidir ve daha fazla oynayabildiğimde size 5 yıldız vermekten mutluluk duyacağım 😭 (Bu konuda şikayet eden tek kişi ben değilim ve oyun ücretli, lütfen bir göz atın 🥺)
Mükemmel..
Güzel!
Bu oyunları kesinlikle seviyorum!
The Inner World - The Last Wind Monk Seiklusmängud gsb
oyun telefonumla uyumlu değil (OnePlus 5t)
Çökmeye devam ediyor!
Birkaç ilginç ekleme ile önceki 'İç Dünya'ya sadık kalan bir başka harika oyun. Diğer oyunda tanıştığımız karakterlerin karakter gelişimine devam etti ve bazı yeni ilginç karakterler de ekledi. Nokta atışı ve tıklamalar açısından mükemmel ve ne yapacağınızı tam olarak anlamadığınız anları bağışlayın, bu durumda yardım düğmesi her zaman sizi desteklemek için orada. Yine harika bir hikaye ve oyunu bitirdiğimde biraz üzüldüm. Bir sonraki oyununuz için sabırsızlanıyorum.Yalnızca bir sorun vardı, çoğunlukla telefonumun biraz eski olmasıyla ilgiliydi, ancak bir optimizasyon sorunu olabilir; Oyun, bazen oldukça sinir bozucu olan bir yükleme ekranına çarptığında ara sıra çöküyordu. Bunun dışında benden 5 yıldızı fazlasıyla hak etti.
Kendi kendine çöktüğü yazılımı çökertmeden dili Almanca olarak değiştiremiyorum. android 7 lg v10 kullanıyorum
Beklemeye değer harika oyun düzeltildi s7 edge uyumlu
The Inner World - The Last Wind Monk Aventure fnve
Ekran boyutlandırma kapalı olduğu ve alttan kesildiği için oyunu oynayamıyorum
Söyleyebileceğim tek şey, bir sonraki için sabırsızlanıyorum!! Bir sonraki olacak mı?
OnePlus 5T cihazımda düzgün oynatamıyorum 😭 envanterim neredeyse ekran dışı.
OnePlus 7T'nin ekranına sığmaz (tam ekran modu olsun veya olmasın). Ekran sorununun bir yıldan uzun bir süre önce diğer kullanıcılar tarafından gündeme getirildiğini görüyorum, ancak geliştirici bunu düzeltmekle ilgilenmiyor gibi görünüyor...
Eğlenceli ve iyi düşünülmüş. Ancak, devam etmeniz gereken bazı görevler, oyuncunun mantıklı bir sonuca varmasına izin vermiyor. Ama sonuçta, kız dışında harika karakterlerle gerçekten eğlenceli. O hala korkunç.
Ben ve 10 yaşındaki yeğenim devam filminden o kadar keyif aldık ki bunu da almak için iki kere düşünmedim.. Hayran-Doobie-Tastic..!! Kırık bir kılıç ya da maymun adası favorisiysen buna bayılacaksın.. (✷‿✷)
Bu oyunu da ilki gibi sevdim. mükemmel değil, birkaç hıçkırık var ama büyük bir şey yok, gerçekten oyunun içindeyken biraz can sıkıcı. Bulmacaları ve sevimli küçük komik oyunları seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
Kabul etmeliyim ki, ilki kadar değerlendirmedi. Bu uzun bir oyun ve fiyat adil görünüyor (ish). Bu geliştiricilerle ilgili sorunum, yalnızca kutunun dışında değil, aynı zamanda mantıklı bir zihnin yelpazesini de düşünmeleri! Son derece zaman alıcı olduğu için monolit bulmacadan nefret ettim ve bir atlama seçeneğiniz olmalı. Yine, bazı bulmacaları çok rastgele buldum. Ve sahneler arasındaki yükleme korkunç derecede uzun, sadece son aşamalarda bitirmek istiyordum. Harika bir konsept olsa da sadece ince ayar yapılması gerekiyor.
Her iki İç Dünya oyununu da aylar önce tamamladı.Piyasada bu seriye benzer pek fazla oyun olmadığını söylemeliyim. Harika bir oyun, harika bir hikaye, harika karakterler ve Sadece düz, eğlenceli bir tıkla ve tıkla macerası. Sabırla bir sonraki noktanızı bekliyorum ve macerayı tıklayın 🤗
Ben ilkini tercih ettim, bu çok kısaydı bence, ayrıca yükleme parçalarının yüklenmesi uzun sürdü. 5,99 £ değerinde değil. Keşke zamanı geri alabilseydim ve şimdi harcamasaydım.
Harika ve çok eğlenceli tıkla ve tıkla macera etkileşimi ^__________^ Umarım gelecekte iç dünya 3'ü oynarız
İç dünyayı 3 yapın.
Hikaye harika ve insanın içini ısıtıyor... İnsan dünyasıyla bazı paralellikler görmeden edemediniz mi? Harika harika bir oyun!
Art of War: Legions Strateške igre yuc
Güzel oyun AMA NOTE4 İLE ÇALIŞMIYOR Tüm aldığım siyah bir ekran..... google oyununun yeniden yüklenmesinden sonra nihayet şimdi çalışıyor..çok teşekkürler!
Harika bir nokta ve tıklama oyunu. Beni 3 gün bağımlı tuttu! Şaşırtıcı arsa, bazı görevlerin üstesinden gelmek için yardım ipuçlarını kullanmak zorunda kaldım.. Aferin. Umarım devamı devam eder.
Bu oyun harika. Aslında bu oyuna başlamadan önce prequel'i tekrar oynadım ve bunu oynamadan önce ilk oyunu oynamış olmanız gerekmese de, hikayeye katkıda bulunduğu için kesinlikle tavsiye ederim. Ve bu nasıl bir hikaye! Bu oyunu bir öncekiyle karşılaştırdığımda, bunun daha uzun olduğunu ve bulmacaların kesinlikle daha karmaşık olduğunu hissettim. Müthiş bir ipucu sistemi var, ancak ne sıklıkta kullanmak zorunda olduğumdan nefret ettim (önceki bölümün tamamı boyunca bir defaya kıyasla oldukça sık). Bazı bulmacalar da biraz monotondu (sütun gibi). Ayrıca bazı aksaklıklar fark ettim. Oyun gücü birkaç kez kapandı (aniden hiçbir uyarı vermeden ana ekrana kapanıyor). Ve son ara sahne sırasında oyun, Libretta Laura'ya sarıldığında ve krediler yuvarlanana kadar portrede kaldığında, garip bir portre moduna girmeye karar verdi, bu da benim için sonu mahvetti (tabletimi hareket ettirmedim). hepsi, bu yüzden oyunun neden kendini portre moduna zorlamaya çalıştığı hakkında hiçbir fikriniz yok). Ayrıca alt yazılarda bir avuç hata fark ettim (birkaç yanlış yazılmış kelime ve bir ek kelime eklenmiş). Bütün bunlar bana oyunun muhtemelen hala beta sürümünde olması gerektiğini düşündürüyor. AMA - hala gerçekten müthiş bir oyun ve oynadığım için memnunum. Muhtemelen bir gün tekrar oynamak için geri döneceğim - ve oyunları nadiren bir kez bile bitiren biri olarak, bu çok şey söylüyor. Kesinlikle indirmeye değer. Umarım başka bir oyun oynamadan önce sorunlar çözülür.
Harika bir oyun, peki ya gizli başarılar için bazı ipuçları?
Başlangıç ve mükemmel mücevherler Macera. Daha fazla bilgi için bkz. Zu Beginn ve Rätsel ile iletişim kurdu.
Bu oyunu kesinlikle seviyorum!! Bu harika. Ses oyunculuktan hikaye çizgisine. Sevdim!!!
Tamam, güncellemenin, oyununuz bozulursa bölümün başına geri dönmek için bir menü içermesi gerektiğini görüyorum, ancak oyunun hiçbir yerinde bulamıyorum? Şimdi ne yapacağımdan emin değilim.
The Inner World - The Last Wind Monk Kalandjátékok wgbu